1-1,5 kg Amandine poteter
3 ss hakket dill
50 g smeltet smør
2 ss Maldon salt
1 ss paprikapulver
6 hele hvitløkfedd, ikke ta av skallet
Ha alt i en ildfast form, ha over smeltet smør over potetene, krydder, dill, og hvitløkfeddene. Bland godt.
Stekes ved 220 gr midt i ovnen til potetene er møre. Vend potetene underveis.
Når det er ferdig, tas skallet av hvitløkfeddene og smør innholdet utover potetene. Hvitløken blir veldig mild av dette.
Velkommen til min nye matblogg. Her vil det komme matoppskrifter fra fjernt og nært. Noe av det jeg kommer til å legge mest vekt på her inne er husmannskost, kaker, dessert og barnemat. Håper noe av det jeg legger ut kan være til inspirasjon for andre.
onsdag 22. desember 2010
søndag 19. desember 2010
Bløte karamellbrownies
500 g meierismør
250 g kokesjokolade
8 egg
7 dl sukker
5 1/2 dl hvetemel
1 ts salt
100 g valnøtter hakkes
1 dobbel daim, hakket
Smelt smør og kokesjokolade. Visp lett sammen egg og sukker. Rør inn mel, salt, hakkede valnøtter og smør, sjokoladeblandingen. Hell røren i e bakepapirkledd langpanne 25x35. Dryss hakket daim på toppen. Stek nederste rille ved 180 gr i ca 40 min. Avkjøl kaken. Kaka er best iskald.
250 g kokesjokolade
8 egg
7 dl sukker
5 1/2 dl hvetemel
1 ts salt
100 g valnøtter hakkes
1 dobbel daim, hakket
Smelt smør og kokesjokolade. Visp lett sammen egg og sukker. Rør inn mel, salt, hakkede valnøtter og smør, sjokoladeblandingen. Hell røren i e bakepapirkledd langpanne 25x35. Dryss hakket daim på toppen. Stek nederste rille ved 180 gr i ca 40 min. Avkjøl kaken. Kaka er best iskald.
Abonner på:
Innlegg (Atom)