mandag 14. mars 2011

Indisk kyllinggryte

4 kyllingfileter skjæres i biter og stekes
1løk
2 fedd hvitløk
4 cm frisk ingefær
1 frisk rød chili
1 ss olje til steking, bruk gjerne en god rapsolje
2 ss garam masala
2 ts gurkemeie
1/2-1 boks hakkede tomater
2 ss matyoughert
200 g frosne grønne erter
1 potte frisk koriander

Grovhakk lk, hvitløk, ingefær og chili, ta ut stene ti chilien ellers blir det veldig sterkt, ha alt over i en hurtighakker og hakk godt sammn.
Ha dette over i en stekepanne som har nøytral olje og la surre litt, ca 3 min, tilsett kyllingbitene som har fått litt farge. La dette surre i ca 3 min, tilsett garam masala, gurkemeie og rør godt rundt og la det surre yttligere i ca 1-2 min. Tilsett tomatene og la surre litt til, Tilsett matyougherten og tilsett evnt litt vann. La surre ca 5-6 min, tilsett grønne erter og la surre 3 min til. Hakk koriander og strø over til slutt.
Serveres med kokt ris, eller bare nanbrød til