torsdag 27. september 2012

Lammegryte

1 kg grytekjøtt av lam, bruk gjerne bog 3 ss smør 10 sjalottløk 3 båter hvitløk 3 dl rødvin 1 boks tomater 1 boks tomatbønner 4 gulrøtter 1 ts salat 1 ts pepper 2 ts timan 1/2 dl vann 3 laubærblad evnt. 1 ts sukker 1 stk fond av okse , vilt el kylling Stek kjøttet, sjalottløk og finhakket løk i en gryte til det har fått farge. Ha i rødvin og kok ca 1 time på lav varme, tilsett skrelte gulrøtter i store biter, salt, pepper, laubærblad og timian. Ha i vannet og la koke ca 1 time til eller til kjøttet er mørt. Tilsett tomatbønnene mot slutten og kok opp. Server hjemmelaget potetmos og rundstykker ved siden av

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: