torsdag 24. mars 2011

Pasta med blåskjell

500 g pasta
1 nett med ferske blåskjell
1 banan sjalaottenløk
2 hvitløkfedd
2 never bladpersille
1 rød chili
0,5 dl olivenolje
2 dl hvitvin
salt/pepper
1/-1 sitron

Finhakk løk, hvitløk og chili, ha olje i en kjele og varm denne opp, ha i løk, hvitløk og chili og la dette frese ca 3-4 minutter.
Vask blåskjellene godt, ta av "skjegg" og skrap evnt bort det hvite som er på skjellene.
Ha skjelle over i gryta, tilsett vin, salt/pepper og persille, kok opp, la dette syde under lokk i ca 5 min eller til blåskjellene har åpnet seg, kast de som ikke har åpnet seg.
Kok pasta i riklig med vann og salt, kok al dente.
 

Server gryta med pasta, sitron og godt brød til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: