torsdag 8. september 2011

Risotto med karbonadedeig

400-500 g karbonadedeig
1 løk
1 rød paprikaa
150-200 g gule og grønne brekkbønner
1 pk sukkererter
1 boks hakkede tomater
4 ss tomatpure
salt/pepper
1 ss sukker
1 knorr kyllingfond
2 dl vann
3-4 dl kokt ris

Stek karbonadedeigen, stek så hakket løk og hakket paprika, ha dette over i en gryte, rør tomatpuren ut i stekepanna og tilsett sukkeret, så tilsettes vannet og kok ut vannet i panna. Ha dette over i gryta sammen med tomatene og kyllingfonden, la få et oppkok og la dette småkoke i ca 15 min, tilsett så brekkbønner og sukkererter som er delt opp i biter, ha i salt og pepper, og la gryta koke ytterligere ca 15 min.
Kok risen som anvist på pakka. Når alt er kokt blandes alt sammen. Server gjerne et godt brød eller en frisk salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: