Smuldredeig:
25 g kaldt meierismør
1/2 dl havregryn
2 ss hvetemel
1/4 ts kanel
1/4 ts kardemomme
1 ss sukker
Skjær smør i terninger sammen med de andre ingrediensene til det blir en smuldredeig. Ha dette utover en bakepaprkledd stekeplate og stek ved 175 gr i ca 10 min eller til smuldredeigen er blitt gyllen.
Krem:
200 g philadelfia naturell kremost
1 eggeplomme
1/2 dl melis
1 ts vaniljesukker
1 appelsin, saft og skall av denne
1 dl kremfløte
Visp sammen ost, melis, eggeplomme, og vaniljesukker sammen med en miksmaster, rør inn appelsinsaft og skall. Visp krem for seg selv og bland forsiktig i kremostblandingen, la stå kaldt til man setter sammen desserten ved servering.
Frukt:
1/4 melon
1 mango
1 liten papaya
2 kiwi
Frukten skj
æres i biter, legg fruktsalat, ostekrem og smuldredeig lagvis i glass.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: