1 kurv cherrytomater, helst gule hvis man får tak i
2 godt modne mango
2 avokado
1/2 rødløk
1 pk babyspinat
1 pk red rhubarb, kan også bruke ruccola
noen blader frisk basilikum
1 boks mozzarellakuler
1/2 ss havsalt
1 dl gresskarkjerner
nykvernet pepper
Dressing:
1/2 sjalottløk, hakket fint
1 ss flytende honning
1/2 dl hvitvinseddik
1 dl rapsolje
1/2 dl olivenolje
1/2 ts salt
Nykvernet pepper
Del tomatene i to, skrell og skjær mango og avokadoi båter eller skiver. Skrell løken og skjær den i tynne skiver.
Dressingen:
Skrell og hakk løken, bland løk, honning og eddik. Hell i oljen, først dråpervis så i en tynn stråle. Smak til med salt og pepper.
Legg alle ingrediensene på et stort fat. Drypp dressingen over like før servering. Bland havsalt og gresskarkjerner, og strø over salaten når den skal serveres.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: