Velkommen til min nye matblogg. Her vil det komme matoppskrifter fra fjernt og nært. Noe av det jeg kommer til å legge mest vekt på her inne er husmannskost, kaker, dessert og barnemat. Håper noe av det jeg legger ut kan være til inspirasjon for andre.
tirsdag 15. november 2011
Bankekjøtt!
600-800 gr bankkjøtt
11 delikatesseløk eller 2 løk i båter
3 laubærblad
salt/pepper
mel
2 klar oksekjøtt buljong terninger
Skjær kjøttet i skiver og vend i melet som man har krydret med salt og pepper, stek kjøttet i smør i stekepanna. Skrell og stek løken i smør, ha litt vann i stekepanna og kok ut smaken i panna, ha over i en gryte. Ha kjøtt, løk og laubærblad samt 6 dl vann i gryta, la stå å trekke i 1 time, eller til kjøttet er mørt, ha resten av mel og bland med litt vann og jevn ut sausen med dette, la koke opp igjen til melsmaken er borte.
Server med kokte poteter, brokkoli eller grønne erter til
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: