Blandet grønn salat, jeg brukte ruccola og små ferske spinatblader, legg pent på et fat, ikke bolle, for serverer man salat på fat ser det mye mer deilikat ut.
1 avocado, skjæres i biter
1 slangagurk, skjær denne på langs med osthøvel, og legg de sammen som et trekkspill
1 boks røde salatbønner, skyldes godt så man ikke får med grums og blikksmak
1 rødløk i skiver
1 gl fetaost, her gjør det ikke noe om man tar de som det er litt smak på, bare fint for salaten
1 sitron, saften som helles over salaten pga avocadoen også så den ikke blir brun
Dressing:
4-5 ss god balsamico
1,5 -2 dl god olivenolje
salt/pepper
2-3 ss honning, smak til under veis
Rør godt sammen og ha dressingen over rett før servering
Server salaten til kylling, fisk eller til gryteretter eller bare spis den som den er med godt brød til.....
Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)
SvarSlett