onsdag 9. november 2011

Brun lapskaus

800 gr oksekjøtt, buk det oksekjøttet du vil, men husk det kommer litt an på koketiden hvilken del av kjøttet man velger.
2 løk, hakkes
4-5 gulrøtter
8 poteter
2 Knorr oksekjøttfond
salt/pepper

Del kjøttet i like store terninger og stek i varm panne med smør, ha på salt og pepper underveis av stekingen.Ikke stek alt kjøttet med en gang, men stek litt og litt så det ikke blir kokt i panna. Hakk løken og stek den, ha over i kjele, kok ut pannen med 3 dl vann og ha over i kjelen. Ha oksefonden i kjelen.Skrell gulrøttene og potetene del i passe biter, ha dette over i kjelen. smak til med salt og pepper, la småkoke til grønnsakene og kjøttet er mørt, mulig kjøttet må koke litt lengre enn grønnsakene, så da kan kjøttet småkoke litt i kraften før grønnsakene tilsettes.
Server med brød eller flatbrød til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: