onsdag 9. november 2011

Farse fylte paprikaer

4 røde paprika
1/2 kg medister farse
1 løk hakkes
2 sjalott løk, hakkes
1 boks sopp
1/3 dl fløte
salt/pepper
1 ss Natvig grillkrydder
4 ss tomatpure
1 Knorr kyllingfond
Osteskiver til toppen

Del paprikaene i to og fjern frøene, bland sammen farse, krydderne, sopp, litt av væsken fra soppen og 1/2 dl fløte og hakket løk, sopp samt tomatpure, rør godt sammen. Ha denne røren i de delte paprikaene og sett i en ildfast form, ha skivet ost på toppen,kok opp fløten sammen med kyllingfonden og ha dette i den ildfaste formen.Og hakk sjalottenløken og ha den i formen sammen med fløteblandingen. Sett midt i ovnen på 220 grader, under stekingen slå over fløteblandingen flere ganger, stekes til farsen har fastnet, server loff el surdeigsbrød til og gjerne en grønn salat. Dette er fin fredags el lørdagsmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: