40 g smør
1/2 dl sukker
100 g hakkede hasselnøtter
Dette blandes i en kjele og rør godt sammen til smøret har smeltet.
Fordel dette i bunnen på en 24 cm springform, jeg har bakepapir i bunnen av formen
KAKEBUNN:
3 egg
3 dl sukker
Egg og sukker piskes til eggedosis
3 dl hvetemel
1 1/2 dl bakepulver
1 ss kakao
1 dl kokende vann
Hvetemel og bakepulver blandes forsiktig i eggedosisen.
Bland kakao i det kokende vannet og rør godt, dette blandes til slutt i deigen og røres forsiktig om så det blander seg godt.
Ha deigen over nøtteblandingen i kakeformen og stekes ved 175 gr i ca 30-40 min
FYLL:
1 pk ferdig vaniljekrem
1/4 l fløte piskes til stiv krem og blandes med vaniljekremen, hold av litt krem til pynting av kaka.
Kaka avkjøles og deles i 2 og ha fyllet i.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: