torsdag 17. februar 2011

Fiskekaker

700 g skreiloins eller hyse
2-2 1/2 ts salt
pepper
1 1/2 ss potetmel
1-1 1/2 dl iskald helmelk
1/2 rød chili uten frø, finhakkes
Natvige grillkrydder etter smak
3 vårløk finhakkes
1/2 rød paprika finhakkes
Kvern fisken sammen, jeg brukte foodprosessoren, og brukte kniven, for jeg skjærte fisken i biter og tok litt og litt, ha i salt, husk at fisken må være helt kald. Kjør sammen til farse, tilsett det tørre og potemel. Spe med melk, litt og litt. Husk også at den også må være iskald. Bland i chili, paprika og vårløk.
Stekes i smør i ca 2-3 min eller til gjennomstekte. Husk at man ikke kan bruke frossen fisk, den må være fersk. Server med kokte poteter og gulrotsuing. Eller etter eget ønske, kan også serveres som hamburgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: