5 eggehviter, piskes stive.
Bland alt sammen forsiktig
Ha i godt smurt form 24 cm og stek ved 175 gr i ca 30 minutter.
Avkjøl kaka før kremen has på.
Gul krem!
5 eggeplommer
2 ts hvetemel
125 g sukker
1 1/2 dl fløte
1 ts vaniljesukker
100 g meierismør
Bland alt kaldt bortsett fra smøret. Rør sammen og sett over plata ikke for varm plate, rør hele tiden til kremen blir tykk, ca 2-3 minutter.
Ta kjelen av plata og rør inn smøret i terninger, en om gangen rør godt.
Ha på kremen på kaka og pynt. Her er det fint med blader av roser som er penslet med sjokolade, men husk det skal stivne først og så ta av bladene. Ligger oppskrift på kakepynt. Eller det er veldig fint å pynte med friske jordbær.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: