3/4 kålhode
2 ss sirup
1/2 ss eddik
salt/pepper
2 løk, fin hakket
1 dl kokt ris
1 egg
2 dl melk
500 g kjøttdeig
1 ss sirup
salt/pepper
Sett ovnen på 200 gr. Hakk kål i grove biter, brun kålen, litt og litt om gangen til den er myk og har fått gyllen brun farge. Tilsett sirup, eddik, salt og pepper etter smak.
Bland løk, ris, egg, melk og kjøttdeig til en røre. Tilsett også sirup, salt og pepper her etter smak.
Legg halvparten av kålen i bunnen på en ildfast form. Legg kjøddeig blandingen i et lag oppå og legg resten av kålen oppå der igjen.
Sett i ovnen i ca 50-60 min. Kontroller men en kniv at deigen er fast.
Server med kokte poteter og tyttebær til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: