søndag 3. juli 2011

Spagetti alle Vongole

500 g spagetti
1 nett blåskjell
1/2 gul løk
3 fedd hvitløk
200 g cherrytomater
1/2 dl olivenolje
1 1/2 dl hvitvin
1/2 dl finhakket persille, gjerne flatpersille
salt/pepper

Kok spagettien i rikelig med saltet vann.
Kontroller alle skjellene, og vask de godt og ta av skjegg, kast de som er stygge..
Del løken og hvitløken fint. Del tomatene i to. Ha olje i en stor kjele og la dette bli varmt, tilsett løk, hvitløk og tomater, rør rundt Hell på vinen og ha i salt og pepper. Tilsett blåskjellene og la dette koke ca 5 min eller til skjellene har åpnet seg. Strø over persille. Bland spagetti og blåskjellene med kraften i en bolle. Server med sitron og parmesan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: