onsdag 21. august 2013

Potetsalat!


10 nypoteter vaskes og kokes med skallet på i saltet vann.
200 g brekkbønner, kokes i lettsaltet vann
1 rødløk
1/2 bunt bladpersille
200 g fetaost, kan sløyfes

DRESSING!
1 dl olivenolje
2 ss hvitvinseddik
1 ss dijonsennep
4 ss gressløk, hakket
Poteter  og bønner kokes møre. Kok de hver for seg. Og avkjøl.
Skjær potetene i grove biter,  del bønnene i to og grovhakk gressløk og løken Bland  til dressingen. sammen alle ingrediensene. Ha poteter, bønner, bladpersille, rødløk, og fetaost i biter, Hell over dressingen, og det er bare fint om potetene er lune, for da kommer smakene mer frem. Serveres til grillmat, som egen rett eller til det som måtte ønskes av kjøtt og fisk...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: