torsdag 4. november 2010

Kjøttdeighakk med potetlokk

400 g kjøttdeig
2-3 ss smør eller margarin
1 rød paprika, skåret i biter
1 løk, finhakket
1 squash, skjæres i biter
2 dl kyllingbuljong eller fond
1 beger philadelfia ost med urter
11/2 ts salt
1 ts pepper
5 poteter
1 dl riven gul ost
2 tørkede urter
stek kjøttdeigen i varm stekepanne, la surre noen minutter.
Tilsett løk, paprika og squash, hell over buljongen og la det surre ved svak varme litt.
Tilsett kremosten. la den smelte ned, og rør alt sammen godt.
Smak til med salt og pepper, hell alt over i en ildfast form
Skrell potetene og skjær i tynne kiver som legges oppå kjøttdeigblandingen.
Dryss på osten og krydderurtene.
Stek retten ved 200 gr midt i ovnen, til potetene er møre og osten gyllen.
Server med brød eller en god grønn salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: