tirsdag 15. februar 2011

Biffwok med eggnudler

350-400 g ytrefilet eller entrecote
200 g eggnudler
1 rød søtpaprika
150 g aspargesbønner eller brekkbønner
1 stor løk
5 vårløk
1-2 ts rød chilipasta eller 1 rød chili
3-4 ts ketjap manis
4 ts soyasaus
salt/pepper etter smak
olje til steking
Krydre kjøttet og stek i stekepanna, jeg brukte helt stykke, så det ikke ble helt gjennom stekt, men her kan man gjøre som man vil.Jeg stekte ytrefileten i smør. La ligge å hvile litt før man skjærer kjøttet opp.


Skjær opp grønnsakene. Start å steke løken og paprikaen i en wokpanne, ha i bønnene. Ha vårløken i til slutt, den trenger ikke så lang steking. Bland i chilipasta, ketjap manis, og soyasaus. Kok eggnudlene i godt saltet vann i ca 4-5 min eller følg anvisningen på pakka. Skjær opp kjøttet, la eggnudlene renne godt av i et dørslag. Bland eggnudlene og kjøttet med grønnsakene. Smak evnt woken til med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: