mandag 3. februar 2014

Forrett med rødbeter, laks og løyrom!

500 g skrelte og grovrevne ferske rødbeter
500 g poteter, grovrevne
salt/pepper
rapsolje
400 g gravet laks eller ørret
1 kork lys rom
2 dl creme fraiche
1 knippe dill
1 liten rødløk
1 ss løyrom

Bland sammen revet rødbeter og poteter i en bolle og press ut så mye væske det går. Salt og pepre rikelig.
Varm opp en stekepanne og hell i godt med rapsolje. Ta en neve av de rivne grønnsakene og press sammen, legg i panna og jevn ut med en stekespade. Stek ca 3-4 min, på middels sterk varme. Vend forsiktig og stek ytterligere 3-4 min.
Server kakene tilsammen med laks, rogn, creme fraiche, dill og finhakket rødløk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: