mandag 29. november 2010

Riskrem med kirsebærsaus

400 g kokt kald grøt, jeg bruker grøtris som jeg koker lenge, ca 50 minutter, og jeg koker på helmelk
1/3 kremfløte piskes stiv
tilsett frøene av en vaniljestang
2 ss sukker piskes med fløten
Tilsett grøt og krem godt og la stå kaldt så vaniljen setter smak.



Kirsebærsaus:
1 pose frosne kirsebær
1 boks søte kirsebær i saus
saften av 1/2 sitron
3 ss sukker
Kok dette godt, men kirsebærene skal ikke koke i stykker
Tilsett så 1 ss maisenamel utrørt i litt kaldt vann, og tilsett sausen, gi deretter et oppkok til passe tykk saus.
Smak til, og tilsett mer sitronsaft hvis man vil ha mer syre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: