onsdag 8. desember 2010

Biscotti

100 g mykt smør
85 g sukker
2 egg
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
FYLL:
35 g hakkede mandler
60 g hakkede pistasjenøtter
50 g hakket mørk sjokolade
Rør smør og sukker lyst og luftig. Rør eggene godt inn, et om gangen. Tilsett hvetemel, bakepulver og vaniljesukker.Og til slutt rør inn fyllet. Rull til pølser og pakk inn i plastfolie og la stå å hvile ca 1 time kaldt i kjøleskapet. Ha passe pølser på stekebrettet og klapp de lett ned som til tebrød. Stek ved 200 gr i ca 12 min. Ta ut og skjær de litt fra hverandre. stek videre på midterste rille i ca 8 min til kakene er gyllende og tørre. Avkjøl på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: