onsdag 8. desember 2010

Daimcookies

100 g smør
50 g søtmandel
1 dl brunt sukker
3/4 dl sukker
1 krm salt
2 1/2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 egg
150 g daimkuler
Rør smøret mykt. Hakk mandlene grovt og rør det i smøret sammen med de andre ingrediensene. Bland godt.
Rull til pølser. La hvile i kjøleskapet ca 15 min. Skjær 1 cm brede skiver og legg den på bakepapirkledde stekeplater.
Bakes midt i ovnen på 200 gr i 8-10 min til kakene er lett brune. Bakes ikke for lenge fordi skal være litt seige i midten.

1 kommentar:

  1. Mmmmm, disse er favoritt hos oss!!! Lagd daimkjeks i mange år. Utrolig gode når de er nystekt og varme med et glass iiiskald melk til! God jul,o)

    SvarSlett

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: