søndag 9. januar 2011

Italiensk pasta

1 pk bacon, sprø stekes og deles i biter etterpå
Halvt krus med brødsmuler/strøbrød, dette stekes i baconfettet
Ha i en neve hakket bladpersille
Pluss 50 g revet parmesan i brødsmulerøra, så settes dette til side til alt er ferdig
450 god italiensk pasta, eller den pastaen man har for hånd, kokes i godt saltet vann
1 rødløk, hakkes og stekes i olje
3 fedd hvitløk hakkes og stekes sammen med hvitløken
Ha i 2 esker med druetomater eller cherrytomater
salt/pepper
1-2 ss knust rød pepper
Ha løk, hvitløk og tomater sammen med krydderet over i en kjele og ha på lokk, ikke løft på lokket for ofte for tomatene skal åpne seg og smelte. Når de er ferdige knuses de med en gaffel.
Ha da bacon og litt av pastavannet.
Bland i 1 lite glass med kapers, kan sløyfes hvis man ikke liker dette.
Ha i en neve med hakket basilikum og 4 kopper med ruccola eller romanosalat så også denne blir lun.
Server med revet parmesan og godt brød til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: