torsdag 6. oktober 2011

Choritzo og kikertersalat

250 g choritzopølse i skiver
1 løk
400 g kikerter på boks, disse skylles godt under rennende vann
6 grillede paprika, bruk gjerne de på boks
4 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, knust
1 ss sherryeddik
salt/pepper
finhakket persille
nybakt foccaia serveres til, denne salaten er veldig god til tapas bordet

Skjær choritzopølsa i skiver eller terninger. Varm oljen i en kjele, tilsett hakket løk og hvitløk, stek dette til løken er blitt myk, ikke brun. Rør inn choritzoen og stek til den er gjennom varm. Ha blandingen i en bolle. Rør inn kikerter og paprika. Paprikaen må skjæres i biter. Tilsett sherryedikk. Smak til med salt og pepper. Dryss over rikelig med persille. Serveres varm eller lun. Og server nybakt brød til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: