4 kyllingfileter saltes og pepres godt, stekes i smør i stekepanna så den får en fin brunfarge, ha filetene i en smurt ildfast form, ha over 1 skive røkt skinke, og 1 skive med jarlsbergost, bruk den som er ferdig skjært opp.
8 friske grønne asparges has på toppen av kyllingen, skinken og osten
Lag saus av:
4 sjalottenløk hakkes
Smelt 3 ss smør i en kjele, og ha i løken, la den surre seg blank
Tilsett 1/2 fl eplemost, kok inn sammen med løken
Tilsett 2 dll fløte, kok opp
Tilsett salt og pepper etter smak
Ha sausen over kyllingfiletene, og sett formen midt i stekeovnen på 200 gr, stek i ca 20-25 minutter
Slå sausen over fileten under hele steketiden.
Server med ris/poteter/pasta, og kokt brokkoli, eller en salat, eller server det man ønsker til-
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: