søndag 5. desember 2010

Kongekrabberavioli

Pastadeig:
1/2 dl hvetemel
2 dl durumhvete
1 egg + 1 eggeplomme
2 ss olivenolje
2 ss vann
1/2 ts salt
Ha mel, egg, eggeplomme, olje, vann og salt i en foodprocessor og kjør sakte sammen til glatt deig. Ha evnt i mer vann hvis deigen virker for hard. Pakk deigen i plastfolie og la hvile i kjøleskapet i ca 1 time.
Røre:
2 kokte kongekrabbeklør
2 dl kremost med ramsløk, Tine har dette.
Rens krabbeklørne og skjær ut 2 pene av kjøttet som skal ligge på tallerkenen. Resten av kjøttet hakkes og blandes med kremosten. De pene stykkene surres i litt smør i stekepanna til de blir gjennomvarme.
Kjevle pastaen tynt ut. Legg ut små klatter av fyllet på pastadeigen. og pensle med sammenpisket egg rundt fyllet.
Stikk ut runde ravioli med glass. Kok ravioli i lettsaltet vann tilsatt olje i et par minutter.


Server ravioli med kongekrabbe, pynt med ruccola, appelsinfileter og safransmør. safransmør er å smelte meierismør tilsatt litt safran

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: