
2 dl durumhvete
1 egg + 1 eggeplomme
2 ss olivenolje
2 ss vann
1/2 ts salt
Ha mel, egg, eggeplomme, olje, vann og salt i en foodprocessor og kjør sakte sammen til glatt deig. Ha evnt i mer vann hvis deigen virker for hard. Pakk deigen i plastfolie og la hvile i kjøleskapet i ca 1 time.
Røre:

2 dl kremost med ramsløk, Tine har dette.
Rens krabbeklørne og skjær ut 2 pene av kjøttet som skal ligge på tallerkenen. Resten av kjøttet hakkes og blandes med kremosten. De pene stykkene surres i litt smør i stekepanna til de blir gjennomvarme.
Kjevle pastaen tynt ut. Legg ut små klatter av fyllet på pastadeigen. og pensle med sammenpisket egg rundt fyllet.

Server ravioli med kongekrabbe, pynt med ruccola, appelsinfileter og safransmør. safransmør er å smelte meierismør tilsatt litt safran
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: