mandag 8. november 2010

Kyllingfingers med hvitløkmajones

3 kyllingfileter
1 egg
2 dl brødrasp
1 dl reven parmesan
1 ts fingersalt
smør til steking
Skjær kyllingfiletene i strimler. Vend dem i sammenpisket egg og deretter brødrasp blandet med revet parmesan.
Dryss på salt og pepper.
Stek strimlene i middels varm panne med smør ca 5-8 minutter.

Hvitløkmajones!
4 eggeplommer
1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft
1 ts sennep
2 hvitkøkfedd
4 dl solsikkeolje
salt/ kvernet pepper
La alle ingrediensene til majonesen bli romtemperert.
Visp eggeplommene med eddik/sitronsaft, sennep, og presset hvitløk.
Spe forsiktig med oljen under kraftig visping. Smak til med salt og pepper..
Server med en frisk grønn salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: