mandag 8. november 2010

Rakfisk

1-2 rakfisk etter hvor mange man er og spiser, deles i pene biter
1 purre skjæres i ringer
1 rødløk skjæres i ringer
3 kokte egg, hakkes
mandelpoteter, eller ringerikspoteter
rømme
godt smør
lefse og flatbrød
Her har alle sine måter å servere fisk på, men dette er vår måte.
Og etter rakfiskfestivalen i år, var damenes dom fisken fra Røhn og fisken fra Nordaker slo an hos mennene.
Server øl og akevitt, eller som damene drikke champagne, helt nydelig!
Og i år prøvde vi også rakfiskøl fra Wangensteen, den var veldig god.
Og vi kjøper alle rådvarene fra produsenter som er på rakfiskfestivalen.
Nok en vellykket festival med strålende sol og masse masse hyggelige mennesker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: