8-10 poteter
1 stor løk, eller2 små
500 g kjøttdeig
150 fersk sjampinjong stekes i skiver
3 dl vann
1 lite glass tomatpure
2-3 ss basilikum, finhakket
2 1/2 matfløte eller helmelk
ca 1/2 eller 1 ss salt, smak til
1/2 eller 1ts pepper
1-1 1/2 dl revet ost
fres løken i smør. Brun kjøttdeigen,
og ha oversjampinjongen over i en kjele.
Vann ut stekepanne og ha og tilsett salt og pepper, og hakket basilikum
Kok opp og smak godt til. Skrell potetene, legg potetskivene nederst i forma, midt i og et lag øverst,
Stekes på nederste rille i stekeovnen, på nederste rille i ovnen, ved 200 gr til potetene er møre
Server med revet ost over,
Server med en god grønn salat til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: