750 gr ørret eller laks. kokes på svak varme, ta ut fisken og sil fiske krafta
3 fedd hvitløk, knuses og has i krafta
1 stor løk hakkes og freses i 2 ss olje
1 grønn paprika hakkes og stekes og has i fiskekraften
ca fra 6-10 sopp, deles i 4 og stekes lett i stekepanne
1 stk halv sellerirot, hakkes i små biter
1 stk fennikel i tynne skiver
Tilsett når grønnsakene er kokt 1 nett friske blåskjell, disse er kokt på forhånd eller bruk en stor boks blåskjell i lake, men friske blir best
400 g reker, ferske eller frossene
Tilsett 1 beger med rømme, eller bruk 11/4 l fløte
Tilsett 3 eggeplommer som er vispet lett
1 pakke persille hakkes og has i rett før servering, pluss tilsett fisken som er kokt på forhånd
Tilsett 2 ts gurkemeie, eller 10-20 g safran i suppa.
Server med ferske rundstykker og godt smør
Husk at oppskriftene kan lages mindere og større etter ønske
Er du millionaer? 10 til 20 gram safran
SvarSlett