150 gr meierismør
150 gr kokesjokolade, gjerne 70%
4 egg
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
2 dl hvetemel
Smør og sjokolade smeltes ved svak varme, pisk egg og sukker til eggedosis .
Bland smør, smeltet sjokolade og det tørre sammen i eggedosisen, ha alt i smurt rund form 24 cm.
Stekes i 175 grader midt i ovnen. Stekes ca 25 min, skal være "dissete" inni.
Glasur:
150 gr sjokolade i biter
2 ss smør
Sjokoladen og smøret legges i biter oppå kaken når den tas ut av ovnen, la smelte på kaka, når alt er smeltet, smør forsiktig utover.
lag gjerne kaka dagen før den skal serveres, for da får kaka satt seg.
Server med friske frukter på som jordbær i biter, bringebær og en bringebærsaus og gjerne is.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: