- 800gr ytrefilet av okse
- 3 løk
- 6 gullerøtter
- 3 fedd hvitløk
- 5 dl mørkt øl
- 2 knorrblokker m/fond
- 3ts hvitvins eddik
- 2ts brunt sukker
- 2 ts revet muskattnøtt
- 2 hele stjerneanus
- 2ts salt
- 2ts pepper
- 3 laubærblad
- 200gr champignon i skiver
- 2ss maisena-mel
- 3ss hakket persille (bladpersille)
- 1 pose frossen soppblanding
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i skiver hvor dere bruner det i smør.
Hakk løken grovt og stekes lett i pannen.
Tilsett løk, hv.løk, øl, fond, gulerøtter, eddik, sukker, muskatt, laubær, stjernaeanis dette skal trekkes med svak varme i 1 time.
Tilsett så soppen og hakk persille som man putter i gryten rett før servering.
Serveres m/potetmos og kokt brokkoli eller rosenkål.
Gå inn på linken http://bentesmatblogg.blogspot.com/2010/10/potetmos-msoltrkede-tomater.html for oppskrift på potetmos.
Dette så veldig godt ut....
SvarSlett