lørdag 16. oktober 2010

Chili Con Carne

400g kjøttdeig
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili uten frø
1 paprika
1-2 bokser hvite bønner i tomat
1 boks hakkede tomater
1 boks røde bønner
1 ss paprika pulver
1-2 ts kummin
3 ss tomatpure
1 terning klar oksebuljong
salt/pepper

Stek kjøttdeigen godt, tilsett salt og pepper etter smak, hakk løk og hvitløk, stek dette lett, hakk chilien og tilsett denne, skjær paprikaen i biter, bland alt sammen i en kjele, tilsett hakkede tomater, og hvite bønner, skyll de røde bønnene godt i kaldt vann før de tilsettes gryta, tilsett de øvrige krydderne og la koke ved svak varme i ca 20-30 min, tilsett litt vann hvis gryta blir for tykk.
Server gjerne med en god salat og godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: