lørdag 16. oktober 2010

Bente's kyllinggryte

2-4 kyllingfilet
2 ss honning
2 ss smør
Kok kyllingfiletene i vann til filetene er dekket i 30 min ved svak varme.
Smelt smør og honning i en kjele, smør dette over filetene og stek videre i stekeovnen ca 10-15 min v/200 gr

Bønnesalat til kyllingen!

1 pk cherrytomater på stilk
3 vårløk
1 rødløk
Vårløk og rødløk hakkes og stekes lett, og tilsett tomatene
Tilsett 1 boks hvite bønner eller kok bønner selv, men husk da må de ligge i bløtt over natten
Tilsett 3 ss smør og 2 dl hvitvin, kokes sammen til tomatene er møre.

Saus til kyllingen!

1/2 fl rødvin
3 ss balsamicoedikk
Dette kokes inn/reduseres
Rør inn til slutt 3-4 ss kaldt smør.

Bønnesalaten og sauen serveres til kyllingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: