tirsdag 12. oktober 2010

Gulrotkake


200 gr mykt smør
3 1/3 dl brunt sukker
3 egg
2ts kanel
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
300 gr raspet gulerot
74 gr hakkede valnøtter
1 1/2 dl rosiner
Osteglasur:
200 gr Philadelphiaost naturell
2 ss kaldt vann
1 dl melis
2 ts sitronsaft
2 ts finrevet sitronskal av 1 sitron
Stekes i rund form i ovnen som er forvarmet til 175 gr, stekes ca 60 min

Visp smør, sukker og egg godt sammen. Bland i hvetemel, kanel, og bakepulver og vend det vekselvis med gulrøtter, nøtter og rosiner.
Glasur:
Bland osten med vann, melis, sitronskall, og sitronsaft, alt røres godt sammen.
Smør dette på den kalde kaka, pynt gjerne kaka med valnøtter el gulrotskiver

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: