tirsdag 12. oktober 2010

Fru Jakobsens's daimis

6 stk eggeplommer
1,75 dl sukker
Egg og sukker piskes til eggedosis
6 dl fløte piskes til krem
2 doble Daim knuses, bruk gjerne og knus disse med kjevle i pose

Bland eggedosisen og krem forsiktig.
Vend inn  hakket Daim
Kle en form med plastfilm, ha over isblandingen og slå formen hardt i benken et par ganger så det ikke blir luftlommer i isen.
Settes i frysen til neste dag.
La stå fremme ca 15 min før isen skal serveres.

Server med forskjellig fersk frukt for årstiden
Og gjerne en bringebærsaus til

1 kommentar:

  1. Hei Bente.

    Prøv denne isen med 1 pk frosne bringebær istedet for dajm sjokolade det blir også veldig frisk og god is. Da kan vi jo kalle den fru Brateng`s bringebæris he,he. I oppskriftboka mi står den med sjokolade under Torills dajmis.

    SvarSlett

Gi gjerne tilbakemelding på innleggene mine: